ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του νεαρού άνδρα – Ανήκει σε ελλείπον πρόσωπο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του νεαρού άνδρα – Ανήκει σε ελλείπον πρόσωπο

Ταυτοποιήθηκε από την λήψη δειγμάτων DNA η σορός του νεαρού άνδρα που εντοπίστηκε σε αποθήκη κτηρίου στο κέντρο της Λεμεσού, στην οδό Νίκου Γεωργίου το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής 29/05.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου                                                                                                                                         

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού κ. Ιωάννης Σωτηρίαδης ανέφερε πως το πτώμα ανήκει σε ελλείπον πρόσωπο, ωστόσο η επιθυμία της οικογένειας του είναι να μην δει το φως της δημοσιότητας το όνομα του.      

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο από την νεκροτομή που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου εκτιμάται ότι έχασε τη ζωή του πριν από περίπου τέσσερις μήνες και δεν κατέστη δυνατό να εξακριβώσουν τα αίτια ,λόγω προχωρημένης αποσύνθεσης.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ: Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι συγγενείς ελλειπόντων προσώπων- Την Τετάρτη 3/6 θα γνωρίζουν την ταυτότητά του

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και από τις εξετάσεις που έγιναν μέχρι τώρα έχουν ως πιθανότερο σενάριο αυτό του ατυχήματος.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE