ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του νεαρού άνδρα – Ανήκει σε ελλείπον πρόσωπο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του νεαρού άνδρα – Ανήκει σε ελλείπον πρόσωπο

Ταυτοποιήθηκε από την λήψη δειγμάτων DNA η σορός του νεαρού άνδρα που εντοπίστηκε σε αποθήκη κτηρίου στο κέντρο της Λεμεσού, στην οδό Νίκου Γεωργίου το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής 29/05.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου                                                                                                                                         

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού κ. Ιωάννης Σωτηρίαδης ανέφερε πως το πτώμα ανήκει σε ελλείπον πρόσωπο, ωστόσο η επιθυμία της οικογένειας του είναι να μην δει το φως της δημοσιότητας το όνομα του.      

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο από την νεκροτομή που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου εκτιμάται ότι έχασε τη ζωή του πριν από περίπου τέσσερις μήνες και δεν κατέστη δυνατό να εξακριβώσουν τα αίτια ,λόγω προχωρημένης αποσύνθεσης.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ: Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι συγγενείς ελλειπόντων προσώπων- Την Τετάρτη 3/6 θα γνωρίζουν την ταυτότητά του

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και από τις εξετάσεις που έγιναν μέχρι τώρα έχουν ως πιθανότερο σενάριο αυτό του ατυχήματος.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται ότι θα ζητήσουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, υποβάλλοντάς του υπόμνημα για διάφορα εργασιακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και ο κατώτατος μισθός.

BEST OF TOTHEMAONLINE