ΚΥΠΡΟΣ: Ανανεώθηκε η κράτηση τεσσάρων ατόμων – Οι παράνομες ουσίες τους οδήγησαν εκεί

ΚΥΠΡΟΣ: Ανανεώθηκε η κράτηση τεσσάρων ατόμων – Οι παράνομες ουσίες τους οδήγησαν εκεί

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ανανέωσε την Παρασκευή 05/06, για άλλες εφτά μέρες το διάταγμα κράτησης τεσσάρων προσώπων, που τελούσαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.  

Πρόκειται για δύο κατοίκους Λάρνακας, ηλικίας 31 και 36 ετών, ένα 27χρονο κάτοικο Λεμεσού και μια 45χρονη κάτοικο Πάφου, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, μετά τον εντοπισμό κάνναβης βάρους 72 κιλών περίπου.

Τα ναρκωτικά είχαν εντοπιστεί σε αποθήκη, στη Λεμεσό και κατασχέθηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ, στις 27 Μαΐου 2020.
Για την ίδια υπόθεση καταζητείται επίσης 28χρονος κάτοικος Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι αύριο τα ΗΕ θα προβούν σε ανακοίνωση αναφορικά με τη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE