ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψε ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Μουρίνιο με Κριστιάνο – «Πήγαν να πιαστούν στα χέρια»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αποκάλυψε ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Μουρίνιο με Κριστιάνο – «Πήγαν να πιαστούν στα χέρια»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μία πολύ έντονη στιγμή μεταξύ Ζοσέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την κοινή τους θητεία στην Ρεάλ Μαδρίτης, αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του ο Λούκα Μόντριτς.

Η σχέση των Ζοσέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο, την τριετία που συνεργάστηκαν στην Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν αναμφίβολα μια σχέση (στ)οργής.

Παρ’ ότι Πορτογάλοι και με ίδιο μάνατζερ – στενό φίλο (Ζόρζε Μέντες), οι δυο τους είχαν πολλές συγκρούσεις, λόγω και της έντονης προσωπικότητας τους.

Μια από τις πιο «δυνατές» στιγμές αποκαλύπτει ο Λούκα Μόντριτς στην αυτοβιογραφία του «Moja igra» (Το παιχνίδι μου), αναφερόμενος σε έναν αγώνα Κυπέλλου της Ρεάλ, όπου ο Μουρίνιο έφερε τον Κριστιάνο στα πρόθυρα των δακρύων και οι δυο τους παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

«Με εξέπληξε η αντίδραση του Μουρίνιο. Νικούσαμε 2-0 στο Κύπελλο. Ο Ρονάλντο δεν κυνήγησε τους αντιπάλους σε ένα πλάγιο άουτ και ο Ζοσέ έγινε έξαλλος με τον Κριστιάνο. Οι δυο τους «μάλωσαν» για πολλή ώρα μέσα στο γήπεδο», γράφει ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ.

«Στην επιστροφή στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, είδα τον Ρονάλντο απελπισμένο, στα πρόθυρα του να κλάψει. Εκείνος είπε: «Το κάνω όσο καλύτερα μπορώ και εκείνος (σ.σ. Μουρίνιο) συνεχίζει να με κριτικάρει». Ο Μουρίνιο μπήκε στα αποδυτήρια και άρχισε να ασκεί κριτική στον Πορτογάλο για την ευθύνη του μέσα στο παιχνίδι. Αμφότεροι «ζεστάθηκαν» τόσο που μόνο η παρέμβαση των υπόλοιπων παικτών απέτρεψε έναν πραγματικό καυγά μεταξύ τους», προσθέτει ο Μόντριτς.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Αποκάλυψε ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Μουρίνιο με Κριστιάνο – «Πήγαν να πιαστούν στα χέρια»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top