ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Αναμένεται ζεστό 3ήμερο - Άνοδος θερμοκρασίας

Τμ. Μετεωρολογίας: Αναμένεται ζεστό 3ήμερο - Άνοδος θερμοκρασίας

Ασθενής ψηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα Σάββατο (06/06) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε Σάββατο (06/06) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (07/06), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και στο εσωτερικό σχετικά θερμός, ενώ στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί, κυρίως στο εσωτερικό, αισθητά πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

Τη Δευτέρα (08/06), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και στο εσωτερικό σχετικά θερμός, ενώ στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί όμως πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη (09/06), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και στο εσωτερικό σχετικά θερμός, ενώ στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί όμως πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top