ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλοπή από 'ταινία' - Δύο λογίστριες ύποπτες για κατάχρηση εκατομμυρίων από γνωστή αλυσίδα περιπτέρων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλοπή από 'ταινία' - Δύο λογίστριες ύποπτες για κατάχρηση εκατομμυρίων από γνωστή αλυσίδα περιπτέρων

Εκδόθηκαν 2 εντάλματα σύλληψης εναντίον υπεύθυνης λογιστηρίου 49 ετών και της βοηθού λογιστηρίου 29 ετών.

Παραπονούμενη είναι πολύ γνωστή εταιρεία που διαχειρίζεται γνωστά περίπτερα. Νωρίτερα σήμερα το πρωί, συνελήφθησαν και τα δύο άτομα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου ΛΕμεσού.

Το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησης.

Τα αδικήματα με τα οποία κατηγορούνται οι 2 ύποπτες είναι η συνωμοσία και κλοπή από υπάλληλο, πλαστογραφία, κυκλοφορία και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 73.900 ευρώ με τις πλαστογραφημένες εντολές μεταφοράς χρημάτων να ανέρχονται στο 1.380.000 ευρώ.

Η νέα αστυνομική πληροφόρηση κάνει λόγο για κατάχρηση που ενδεχομένως να ξεπερνά τα 3,000,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE