ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλοπή από 'ταινία' - Δύο λογίστριες ύποπτες για κατάχρηση εκατομμυρίων από γνωστή αλυσίδα περιπτέρων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλοπή από 'ταινία' - Δύο λογίστριες ύποπτες για κατάχρηση εκατομμυρίων από γνωστή αλυσίδα περιπτέρων

Εκδόθηκαν 2 εντάλματα σύλληψης εναντίον υπεύθυνης λογιστηρίου 49 ετών και της βοηθού λογιστηρίου 29 ετών.

Παραπονούμενη είναι πολύ γνωστή εταιρεία που διαχειρίζεται γνωστά περίπτερα. Νωρίτερα σήμερα το πρωί, συνελήφθησαν και τα δύο άτομα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου ΛΕμεσού.

Το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησης.

Τα αδικήματα με τα οποία κατηγορούνται οι 2 ύποπτες είναι η συνωμοσία και κλοπή από υπάλληλο, πλαστογραφία, κυκλοφορία και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 73.900 ευρώ με τις πλαστογραφημένες εντολές μεταφοράς χρημάτων να ανέρχονται στο 1.380.000 ευρώ.

Η νέα αστυνομική πληροφόρηση κάνει λόγο για κατάχρηση που ενδεχομένως να ξεπερνά τα 3,000,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE