ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλοπή από 'ταινία' - Δύο λογίστριες ύποπτες για κατάχρηση εκατομμυρίων από γνωστή αλυσίδα περιπτέρων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλοπή από 'ταινία' - Δύο λογίστριες ύποπτες για κατάχρηση εκατομμυρίων από γνωστή αλυσίδα περιπτέρων

Εκδόθηκαν 2 εντάλματα σύλληψης εναντίον υπεύθυνης λογιστηρίου 49 ετών και της βοηθού λογιστηρίου 29 ετών.

Παραπονούμενη είναι πολύ γνωστή εταιρεία που διαχειρίζεται γνωστά περίπτερα. Νωρίτερα σήμερα το πρωί, συνελήφθησαν και τα δύο άτομα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου ΛΕμεσού.

Το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησης.

Τα αδικήματα με τα οποία κατηγορούνται οι 2 ύποπτες είναι η συνωμοσία και κλοπή από υπάλληλο, πλαστογραφία, κυκλοφορία και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 73.900 ευρώ με τις πλαστογραφημένες εντολές μεταφοράς χρημάτων να ανέρχονται στο 1.380.000 ευρώ.

Η νέα αστυνομική πληροφόρηση κάνει λόγο για κατάχρηση που ενδεχομένως να ξεπερνά τα 3,000,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.