ΚΥΠΡΟΣ: Στο Κέντρο Πουρνάρα έξι μετανάστες που εντοπίστηκαν στην Αθηένου

ΚΥΠΡΟΣ: Στο Κέντρο Πουρνάρα έξι μετανάστες που εντοπίστηκαν στην Αθηένου

Στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα μεταφέρθηκαν οι έξι μετανάστες, πέντε από τη Συρία και ένας από το Ιράκ, εντοπίστηκαν από περίπολο της Αστυνομίας στην Αθηένου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έξι άντρες ανέφεραν πως έφτασαν από τα κατεχόμενα στην Αθηένου, αλλά δεν προσδιόρισαν το μέρος εισόδου τους.

Σε συναγερμό τέθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας, οι οποίες προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την Αστυνομία, λίγο πριν τις 06:30 π.μ λήφθηκε πληροφορία για άλλη ομάδα μεταναστών, περίπου 30 ατόμων, που κινητοποίησε εκ νέου το αστυνομικό σώμα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE