ΚΥΠΡΟΣ: Στο Κέντρο Πουρνάρα έξι μετανάστες που εντοπίστηκαν στην Αθηένου

ΚΥΠΡΟΣ: Στο Κέντρο Πουρνάρα έξι μετανάστες που εντοπίστηκαν στην Αθηένου

Στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα μεταφέρθηκαν οι έξι μετανάστες, πέντε από τη Συρία και ένας από το Ιράκ, εντοπίστηκαν από περίπολο της Αστυνομίας στην Αθηένου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έξι άντρες ανέφεραν πως έφτασαν από τα κατεχόμενα στην Αθηένου, αλλά δεν προσδιόρισαν το μέρος εισόδου τους.

Σε συναγερμό τέθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας, οι οποίες προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την Αστυνομία, λίγο πριν τις 06:30 π.μ λήφθηκε πληροφορία για άλλη ομάδα μεταναστών, περίπου 30 ατόμων, που κινητοποίησε εκ νέου το αστυνομικό σώμα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE