ΚΥΠΡΟΣ: Στο Κέντρο Πουρνάρα έξι μετανάστες που εντοπίστηκαν στην Αθηένου

ΚΥΠΡΟΣ: Στο Κέντρο Πουρνάρα έξι μετανάστες που εντοπίστηκαν στην Αθηένου

Στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα μεταφέρθηκαν οι έξι μετανάστες, πέντε από τη Συρία και ένας από το Ιράκ, εντοπίστηκαν από περίπολο της Αστυνομίας στην Αθηένου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έξι άντρες ανέφεραν πως έφτασαν από τα κατεχόμενα στην Αθηένου, αλλά δεν προσδιόρισαν το μέρος εισόδου τους.

Σε συναγερμό τέθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας, οι οποίες προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την Αστυνομία, λίγο πριν τις 06:30 π.μ λήφθηκε πληροφορία για άλλη ομάδα μεταναστών, περίπου 30 ατόμων, που κινητοποίησε εκ νέου το αστυνομικό σώμα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE