ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες το πρωί ενώ ήταν σταθμευμένο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες το πρωί ενώ ήταν σταθμευμένο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παράδοξο αλλά συμβαίνει…

Γύρω στις 11:00 το πρωί (06/06), όχημα που ήταν σταθμευμένο σε χώρο εστιατορίου στη Διγενή Ακρίτα, απέναντι από τα γνωστά μαγαζιά που πωλούν αρτοποιήματα, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας. Η φωτιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και εν συνεχεία άρχισαν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα στο αυτοκίνητο και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE