Αμάν σέλφι με Πιέρο! Στην πισίνα παρέα με παίκτες ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ολυμπιακού και… Ομόνοιας 1948 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αμάν σέλφι με Πιέρο! Στην πισίνα παρέα με παίκτες ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ολυμπιακού και… Ομόνοιας 1948 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Πιέρος είναι Κύπρο αυτές τις μέρες και κάνει τις διακοπές του μαζί με τους κολλητούς του.

Στην φωτογραφία που ανάρτησε ο Νικόλας Ιωάννου του ΑΠΟΕΛ ποζάρει μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο, τον Βασίλη Παπαφώτη της ΑΕΛ πλέον, τον Παναγιώτη Μικέλλη της Ομόνοιας 1948 και την υπόλοιπη παρέα τους σε φουλ καλοκαιρινή διάθεση.

Η ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

Spending quality time with my guys 🔥☀

A post shared by Nick (@nick_i44) on

The post Αμάν σέλφι με Πιέρο! Στην πισίνα παρέα με παίκτες ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ολυμπιακού και… Ομόνοιας 1948 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE