Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Κλοπ

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και συνέστησε προσοχή στους παίκτες του με την επιστροφή στη δράση.

Με την επανέναρξη της Premier League να είναι προ των πυλών, ο Γιούργκεν Κλοπ έκρουσε το «καμπανάκι», υπογραμμίζοντας πως κανείς δεν πρέπει να πιστέψει πως όλα τελείωσαν, όσον αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, επειδή θα υπάρξει, ξανά, ποδοσφαιρική δράση.

Όπως τόνισε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ: «Να μην πιστέψουμε ότι όλα τελείωσαν επειδή επιστρέφει το ποδόσφαιρο. Θα παίξουμε με τον τρόπο που πρέπει γιατί αυτό μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Δεν τελείωσε τίποτα. Όταν συμβεί κάτι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε πως όλα λύθηκαν και πως στο μέλλον θα είναι όλα τέλεια».

Πηγή: to10.gr

The post Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Κλοπ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE