ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αντίποινα στους Τούρκους χάκερ - "Έριξαν" το υπ. Εξωτερικών

ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αντίποινα στους Τούρκους χάκερ - "Έριξαν" το υπ. Εξωτερικών

Διαδικτυακός πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας. Έλληνες Anonymous σε απάντηση της κυβερνοεπίθεσης Τούρκων χάκερ "κατέβασαν" την ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Απάντηση στους Τούρκους χάκερ που "χτύπησαν" ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης (dimos-chalkidonos.gr) το μεσημέρι της Κυριακής (07/06), έδωσαν οι Anonymous Greece.

Η ομάδα με ανάρτηση στο Facebook δήλωσαν ότι "έριξαν" τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, γράφοντας χαρακτηριστικά τα εξής: "Μετά από επίθεση που δέχθηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Μογγόλους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν τη μπάλα".

Στη συνέχεια επαναδιατύπωσαν, ξεκαθαρίζοντας πως το "χτύπημα" ήταν προς την ιστοσελίδα του τουρκικού υπ. Εξωτερικών, προς το mfa.gov.tr δηλαδή.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Κυριακή (07/06) την ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης επέλεξαν Τούρκοι χάκερς προκειμένου να πραγματοποιήσουν επίθεση.

Συγκεκριμένα η ομάδα Ayyildiz Tim κατέλαβε την ιστοσελίδα και ανήρτησε σε αυτήν βίντεο και μηνύματα στα ελληνικά, στα αγγλικά και τα τουρκικά.

Στο πάνω μέρος της σελίδας οι χάκερ ανέγραψαν τη φράση "Γνωρίστε τα όριά σας" στα ελληνικά, ενώ υποδήλωσαν τη παρουσία τους στη σελίδα γράφοντας "Οι Ayyildiz Tim ήταν εδώ" στα αγγλικά.

Στο φόντο της ιστοσελίδας έβαλαν την τουρκική σημαία και τον Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ σε άλλο μήνυμά τους αυτοαποκαλούνται ως "Κυβερνοστρατός της Τουρκίας".

Από News247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE