ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αντίποινα στους Τούρκους χάκερ - "Έριξαν" το υπ. Εξωτερικών

ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αντίποινα στους Τούρκους χάκερ - "Έριξαν" το υπ. Εξωτερικών

Διαδικτυακός πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας. Έλληνες Anonymous σε απάντηση της κυβερνοεπίθεσης Τούρκων χάκερ "κατέβασαν" την ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Απάντηση στους Τούρκους χάκερ που "χτύπησαν" ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης (dimos-chalkidonos.gr) το μεσημέρι της Κυριακής (07/06), έδωσαν οι Anonymous Greece.

Η ομάδα με ανάρτηση στο Facebook δήλωσαν ότι "έριξαν" τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, γράφοντας χαρακτηριστικά τα εξής: "Μετά από επίθεση που δέχθηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Μογγόλους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν τη μπάλα".

Στη συνέχεια επαναδιατύπωσαν, ξεκαθαρίζοντας πως το "χτύπημα" ήταν προς την ιστοσελίδα του τουρκικού υπ. Εξωτερικών, προς το mfa.gov.tr δηλαδή.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Κυριακή (07/06) την ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης επέλεξαν Τούρκοι χάκερς προκειμένου να πραγματοποιήσουν επίθεση.

Συγκεκριμένα η ομάδα Ayyildiz Tim κατέλαβε την ιστοσελίδα και ανήρτησε σε αυτήν βίντεο και μηνύματα στα ελληνικά, στα αγγλικά και τα τουρκικά.

Στο πάνω μέρος της σελίδας οι χάκερ ανέγραψαν τη φράση "Γνωρίστε τα όριά σας" στα ελληνικά, ενώ υποδήλωσαν τη παρουσία τους στη σελίδα γράφοντας "Οι Ayyildiz Tim ήταν εδώ" στα αγγλικά.

Στο φόντο της ιστοσελίδας έβαλαν την τουρκική σημαία και τον Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ σε άλλο μήνυμά τους αυτοαποκαλούνται ως "Κυβερνοστρατός της Τουρκίας".

Από News247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top