Άνοδος των δεικτών στο αρχικό στάδιο των συναλλαγών στο χρηματιστήριο της Ιαπωνίας

Άνοδος των δεικτών στο αρχικό στάδιο των συναλλαγών στο χρηματιστήριο της Ιαπωνίας

Ανοδικές τάσεις επικρατούσαν λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου στο Τόκιο, με τους επενδυτές επηρεασμένους από την τροχιά της Γουόλ Στριτ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, καθώς η απρόσμενη αύξηση της απασχόλησης έδωσε τροφή σε ελπίδες πως επίκειται παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη μετά την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις 09:15 (τοπική ώρα), ο δείκτης Nikkei κατέγραφε άνοδο 246,82 μονάδων (+1,08%), στις 23.110,55 μονάδες. Ο δείκτης Topix, ενδεικτικός της γενικής τάσης, κατέγραφε άνοδο 14,08 μονάδων (+0,87%), στις 1.626,56 μονάδες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE