Νέα πρόκληση Τσελίκ - ‘Μην κάνεις τέτοια κακά αστεία...’, είπε για Παναγιωτόπουλο

Νέα πρόκληση Τσελίκ - ‘Μην κάνεις τέτοια κακά αστεία...’, είπε για Παναγιωτόπουλο

‘Τέτοιου είδους κακά αστεία μην τα κάνετε’, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ απευθυνόμενος στον Έλληνα Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο υποστηρίζοντας ότι η δύναμη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν αμφισβητείται.

Σε δηλώσεις του έπειτα από την κεντρική επιτροπή του κόμματός του, ο Ομέρ Τσελίκ ανέφερε ότι “ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας ανακοίνωσε πως είναι έτοιμοι για πόλεμο”.

'Η Τουρκία δεν είναι ένα κράτος φυλετικό. Είναι κράτος δικαίου. Προτεραιότητα της Τουρκίας είναι να υπερασπίζεται τα δικαιώματα και συμφέροντά της διά του δικαίου. Όλοι γνωρίζουν ότι η δύναμη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν αμφισβητείται. Λέω στον Έλληνα Υπουργό, τέτοιου είδους κακά αστεία μην τα κάνετε. Δεν λαμβάνονται σοβαρά', ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.