ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν τα κατάφερε ο μικρός Ποσειδώνας - Εντοπίστηκε στον βυθό με χτύπημα στο κεφάλι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν τα κατάφερε ο μικρός Ποσειδώνας  - Εντοπίστηκε στον βυθό με χτύπημα στο κεφάλι

Τη μάχη για τη ζωή "έχασε" ο 9χρονος Ποσειδώνας Χατζηστερκώτης . 

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο μικρός Ποσειδώνας άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Ο 9χρόνος ήταν από το πρωί της Δευτέρας (08/06) διασωληνωμένος. 

Το παιδί είχε βρεθεί στον πυθμένα απο τον Δήμαρχο Λευκωσίας  Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, σε βάθος ενός μέτρου.

Παρά τις θωρακικές μαλάξεις και τη χρήση απινιδωτή, το ο 9χρονος δεν επανήλθε. Οταν το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, οι επί καθήκοντι ιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν. Ωστόσο βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι Αρχές συνεχίζουν την διερεύνηση της υπόθεσης.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κανείς δεν κάνει πίσω - Αννίτα και Αβέρωφ σε τροχιά σύγκρουσης για το 2028 - Η κάλπη, το Κυπριακό και η μάχη για το χρίσμα

ΔΗΣΥ: Κανείς δεν κάνει πίσω - Αννίτα και Αβέρωφ σε τροχιά σύγκρουσης για το 2028 - Η κάλπη, το Κυπριακό και η μάχη για το χρίσμα

Η Πινδάρου μπαίνει νωρίς σε τροχιά 2028, με την Αννίτα Δημητρίου και τον Αβέρωφ Νεοφύτου να μην δείχνουν διάθεση υποχώρησης και τον Γιώργο Παμπορίδη να παραμένει στην εξίσωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE