ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Η πρώτη μέρα - Αρχίζουν με Νέα Ελληνικά

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Η πρώτη μέρα - Αρχίζουν με Νέα Ελληνικά

Αρχίζουν σήμερα Τρίτη (09/06) οι Παγκύπριες Εξετάσεις στις οποίες συμμετέχουν 7352 τελειόφοιτοι εκ των οποίων οι 5465 διεκδικούν μία θέση στα Δημόσια ΑΕΙ της Κύπρου και Ελλάδας, ενώ οι 1887 είναι υποψήφιοι για απόλυση μόνο.

Οι Υποψήφιοι για πρόσβαση στις Στρατιωτικές Σχολές είναι, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 653.
Πρεμιέρα στις Παγκύπριες γίνεται με το μάθημα των Νέων Ελληνικών στο οποίο παρακάθεται το σύνολο των μαθητών.

To πρωί, όπως ανακοινώθηκε, ο Υπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί το Λύκειο Κύκκου Β’ με την ευκαιρία της πρώτης μέρας των εξετάσεων.

Οι εξετάσεις φέτος διεξάγονται υπό ιδιάζουσες συνθήκες λόγω κορωνοϊού με τους τελειόφοιτους να είχαν παραμείνει στα σπίτια με τηλεκπαίδευση για πέραν των δύο μηνών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE