ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύνδεσμος Καταναλωτών: Η πλήρης επιστροφή χρημάτων νόμιμο δικαίωμα καταναλωτών

Σύνδεσμος Καταναλωτών: Η πλήρης επιστροφή χρημάτων νόμιμο δικαίωμα καταναλωτών

Η πλήρης επιστροφή όλων των χρημάτων τους είναι νόμιμο δικαίωμα των πολιτών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών.

Προστίθεται ακόμα ότι ο «Κυπριακός Σύνδεσμος καταναλωτών, συνεχίζοντας τον αγώνα του για υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων των καταναλωτών, προτίθεται να συνεχίσει την υπεράσπιση αυτών των δικαιωμάτων που το κράτος και η Βουλή, παράνομα αφαίρεσαν με τη ψήφιση του περί της λήψης έκτακτων Μέτρων στον Τομέα του Τουρισμού νόμο, Ν. 159(Ι)/2020».

Ο Σύνδεσμος με ανακοίνωση του απευθύνει έκκληση σε όσους καταναλωτές κατέβαλαν χρήματα για οργανωμένο ταξίδι σε διοργανωτή ταξιδιών και το ταξίδι τους ακυρώθηκε λόγω των έκτακτων περιστάσεων, ανεξάρτητα αν αποδέχτηκαν πιστωτική σημείωση “voucher” ή όχι και ανεξάρτητα αν αποδέχτηκαν μείωση στα επιστραφέντα χρήματα, να επικοινωνήσουν με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών το συντομότερο στο τηλέφωνο 700 00 700 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected].

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top