ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διενεργήθηκαν περίπου 17.700 δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε σχολεία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διενεργήθηκαν περίπου 17.700 δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε σχολεία

Μέχρι σήμερα (09/06), έχουν διενεργηθεί περίπου 17.700  δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε σχολεία, παγκύπρια, σχετικά με τη νόσο SARS-CοV-2.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στο πλαίσιο της Απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για διεξαγωγή διαγνωστικών ελέγχων (tests) σχετικά με τη νόσο SARS-CοV-2, κινητές μονάδες συνεχίζουν δειγματοληπτικά τους ελέγχους σε εκπαιδευτικό και άλλο προσωπικό και μαθητές/μαθήτριες στα σχολεία.
 
Μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί περίπου 17.700 έλεγχοι παγκύπρια σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Τεχνικές Σχολές και Ιδιωτικά Σχολεία.
 
Το πρόγραμμα των δειγματοληπτικών ελέγχων συνεχίζεται απρόσκοπτα με στόχο να πραγματοποιηθούν οι 20.000 δειγματοληπτικοί έλεγχοι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, ανέφερε πηγή των Ηνωμένων Εθνών στο ΚΥΠΕ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE