ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στο Δήμο Αραδίππου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στο Δήμο Αραδίππου

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Τρίτη 9 Ιουνίου, 2020 και ώρα 11:00, εκδηλώθηκε πυρκαγιά εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αραδίππου, στην τοποθεσία Βουνάρι του Κώστα.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 11:40 αφού κατέκαψε ένα εκτάριο αποκαλάμες και άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν επτά άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και ένα πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο άτομα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE