ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στο Δήμο Αραδίππου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στο Δήμο Αραδίππου

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Τρίτη 9 Ιουνίου, 2020 και ώρα 11:00, εκδηλώθηκε πυρκαγιά εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αραδίππου, στην τοποθεσία Βουνάρι του Κώστα.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 11:40 αφού κατέκαψε ένα εκτάριο αποκαλάμες και άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν επτά άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και ένα πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο άτομα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.