ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στο Δήμο Αραδίππου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στο Δήμο Αραδίππου

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Τρίτη 9 Ιουνίου, 2020 και ώρα 11:00, εκδηλώθηκε πυρκαγιά εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αραδίππου, στην τοποθεσία Βουνάρι του Κώστα.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 11:40 αφού κατέκαψε ένα εκτάριο αποκαλάμες και άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν επτά άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και ένα πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο άτομα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE