Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Λεμεσό

Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Λεμεσό

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης 9/6 σε καλώδια κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της κοινότητας Παλώδιας.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως υπήρχαν ταυτόχρονα δυο εστίες φωτιάς, ενώ εντοπίστηκε στη σκηνή και εύφλεκτη ύλη.
 
Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες στη Λεμεσό καταγράφηκαν περιστατικά εμπρησμού και απόπειρας εμπρησμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE