Ακόμα 286 θάνατοι από κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 286 θάνατοι από κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

286 θάνατοι από τον κορωνοϊό καταγράφηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 24ωρο έως τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 8/6.


Συνολικά με βάση αυτόν τον υπολογισμό από το Υπουργείο Υγείας, η χώρα μετρά 40.883 θύματα.

Νωρίτερα, με βάση τα νεότερα στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής, είχε προκύψει ότι οι θάνατοι από κορωνοϊό ανέρχονται σε τουλάχιστον 51.766.

Η απόκλιση των άνω των 10 χιλιάδων οφείλεται στο ότι το Υπουργείο Υγείας μετρά μόνο τους θανάτους επιβεβαιωμένων φορέων, ενώ η στατιστική υπηρεσία μετρά τα πιστοποιητικά θανάτου που αναγράφουν Covid-19, ακόμα και αν το θύμα δεν είχε υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.387 το 24ωρο έως τις 9 το πρωί της Τρίτης, φτάνοντας πλέον τις 289.140.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.