Ακόμα 286 θάνατοι από κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 286 θάνατοι από κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο

286 θάνατοι από τον κορωνοϊό καταγράφηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 24ωρο έως τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 8/6.


Συνολικά με βάση αυτόν τον υπολογισμό από το Υπουργείο Υγείας, η χώρα μετρά 40.883 θύματα.

Νωρίτερα, με βάση τα νεότερα στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής, είχε προκύψει ότι οι θάνατοι από κορωνοϊό ανέρχονται σε τουλάχιστον 51.766.

Η απόκλιση των άνω των 10 χιλιάδων οφείλεται στο ότι το Υπουργείο Υγείας μετρά μόνο τους θανάτους επιβεβαιωμένων φορέων, ενώ η στατιστική υπηρεσία μετρά τα πιστοποιητικά θανάτου που αναγράφουν Covid-19, ακόμα και αν το θύμα δεν είχε υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.387 το 24ωρο έως τις 9 το πρωί της Τρίτης, φτάνοντας πλέον τις 289.140.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE