ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΩΤΙΑ: Με τρία ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο έξι παιδιά

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΩΤΙΑ: Με τρία ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο έξι παιδιά

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης 9/6 σε ίδρυμα στη Λάρνακα μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς που φαίνεται να ξέσπασε στην αποθήκη.

Οχήματα της Πυροσβεστικής ανταποκρίθηκαν σε κλήση στις 21:32 και μετά από επιχείρηση πέραν από την κατάσβεση της πυρκαγιάς διασώθηκαν και 11 τρόφιμοι με τη βοήθεια των μελών του προσωπικού καθώς και των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπο τους Πυροσβεστικής έξι παιδιά παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο καθώς παρουσίαζαν αναπνευστικά προβλήματα.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE