ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΩΤΙΑ: Με τρία ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο έξι παιδιά

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΩΤΙΑ: Με τρία ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο έξι παιδιά

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης 9/6 σε ίδρυμα στη Λάρνακα μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς που φαίνεται να ξέσπασε στην αποθήκη.

Οχήματα της Πυροσβεστικής ανταποκρίθηκαν σε κλήση στις 21:32 και μετά από επιχείρηση πέραν από την κατάσβεση της πυρκαγιάς διασώθηκαν και 11 τρόφιμοι με τη βοήθεια των μελών του προσωπικού καθώς και των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπο τους Πυροσβεστικής έξι παιδιά παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο καθώς παρουσίαζαν αναπνευστικά προβλήματα.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE