ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΩΤΙΑ: Με τρία ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο έξι παιδιά

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΩΤΙΑ: Με τρία ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο έξι παιδιά

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης 9/6 σε ίδρυμα στη Λάρνακα μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς που φαίνεται να ξέσπασε στην αποθήκη.

Οχήματα της Πυροσβεστικής ανταποκρίθηκαν σε κλήση στις 21:32 και μετά από επιχείρηση πέραν από την κατάσβεση της πυρκαγιάς διασώθηκαν και 11 τρόφιμοι με τη βοήθεια των μελών του προσωπικού καθώς και των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπο τους Πυροσβεστικής έξι παιδιά παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο καθώς παρουσίαζαν αναπνευστικά προβλήματα.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

Οι 500 υπογραφές, η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και το μήνυμα του Αβέρωφ στη βάση. Τι σηματοδοτεί η κίνηση της Αννίτας και γιατί στην Πινδάρου όλοι περιμένουν την τελική επιλογή του τέως προέδρου.