ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΩΤΙΑ: Με τρία ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο έξι παιδιά

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΩΤΙΑ: Με τρία ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο έξι παιδιά

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης 9/6 σε ίδρυμα στη Λάρνακα μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς που φαίνεται να ξέσπασε στην αποθήκη.

Οχήματα της Πυροσβεστικής ανταποκρίθηκαν σε κλήση στις 21:32 και μετά από επιχείρηση πέραν από την κατάσβεση της πυρκαγιάς διασώθηκαν και 11 τρόφιμοι με τη βοήθεια των μελών του προσωπικού καθώς και των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπο τους Πυροσβεστικής έξι παιδιά παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο καθώς παρουσίαζαν αναπνευστικά προβλήματα.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE