ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΩΤΙΑ: Με τρία ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο έξι παιδιά

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΦΩΤΙΑ: Με τρία ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο έξι παιδιά

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης 9/6 σε ίδρυμα στη Λάρνακα μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς που φαίνεται να ξέσπασε στην αποθήκη.

Οχήματα της Πυροσβεστικής ανταποκρίθηκαν σε κλήση στις 21:32 και μετά από επιχείρηση πέραν από την κατάσβεση της πυρκαγιάς διασώθηκαν και 11 τρόφιμοι με τη βοήθεια των μελών του προσωπικού καθώς και των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπο τους Πυροσβεστικής έξι παιδιά παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο καθώς παρουσίαζαν αναπνευστικά προβλήματα.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE