Χαλά η ΣΧΕΣΗ μεγάλων συλλόγων από (πιθανή) ΗΧΗΡΗ μετακίνηση!

Χαλά η ΣΧΕΣΗ μεγάλων συλλόγων από (πιθανή) ΗΧΗΡΗ μετακίνηση!

Θυμάστε την περιβόητη «συμφωνία κυρίων» που αποκάλυψε ο Αιχμηρός. Ήταν την εποχή της καραντίνας.

Όλα δείχνουν ότι πλέον, ότι θα την «παραβιάσει» μια από τις μεγάλες ομάδες. Εκτός κι αν αποφασίσουν να κάμουν πίσω, ειδοποιώντας τον παίχτη (που περιμένει να πάει για υπογραφές) ότι τελικά δεν θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Αιχμηρός πάντως σας αποκαλύπτει, ότι στην άλλη μεγάλη ομάδα, από την οποία αποχώρησε ο παίχτης, είναι πολύ ενοχλημένοι. Από την κίνηση του προέδρου της άλλης μεγάλης ομάδας.

Σε περίπτωση που γίνει οριστικά η “πράξη”, τότε θα διακόψουν άμεσα τις σχέσεις τους και κάθε επικοινωνία, με το άλλο μεγάλο «μαγαζί».

Πρέπει να σας πω, ότι εδώ και πολλά χρόνια, αυτές οι δυο μεγάλες ομάδες είχαν άριστες σχέσεις. Μέχρι παρεξηγήσεως, σε κάποιες περιπτώσεις, που κρίνονταν τρόπαια.

Άντε καλημέρα και να τηρείται τις αποστάσεις. Ο κορωνοϊός σχεδόν έφυγε από τη βραχονησίδα, αλλά πρέπει προσέχουμε τώρα που άνοιξαν τα αεροδρόμια για τον τουρισμό.

The post Χαλά η ΣΧΕΣΗ μεγάλων συλλόγων από (πιθανή) ΗΧΗΡΗ μετακίνηση! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.