ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 39χρονη - Μπήκε σε οικία και άρπαξε τα πάντα

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 39χρονη - Μπήκε σε οικία και άρπαξε τα πάντα

Υπό κράτηση τέθηκε γυναίκα ηλικίας 39 ετών  για υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής στην Πάφο, με λεία διάφορα αντικείμενα.                                  

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη της κατοικίας  ότι άγνωστοι απέσπασαν από κατοικία του στην Τάλα , διακοσμητικά είδη, ρουχισμό , διάφορα αντικείμενα, φωτιστικά, και άλλα.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις  και από μαρτυρία που προέκυψε η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη της 39χρονης η οποία ανακρινόμενη παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE