Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Δένδια, συντονισμός για αντιμετώπιση τουρκικής προκλητικότητας

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Δένδια, συντονισμός για αντιμετώπιση τουρκικής προκλητικότητας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια είχε σήμερα Τετάρτη 10/6 ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη συνομιλία Χριστοδουλίδη – Δένδια υπήρξε συντονισμός για τα επόμενα βήματα σε περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο προς αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας στην ευρύτερη περιοχή, ενόψει και της συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις 15 Ιουνίου, που θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Επίσης ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τον κ. Χριστοδουλίδη για τις συνομιλίες που είχε χθες στην Αθήνα με τον Ιταλό ομόλογό του Λουίτζι Ντι Μάο, με τον οποίο υπέγραψαν τη συμφωνία για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE