ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 34χρονος για πυροβολισμούς σε οικία - Βρέθηκαν και παράνομες ουσίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 34χρονος για πυροβολισμούς σε οικία - Βρέθηκαν και παράνομες ουσίες

Διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 34χρονου, που συνελήφθη την Τετάρτη (10/06) ως ύποπτος για τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία 41χρονου στη Λεμεσό.

Οι πυροβολισμοί είχαν ριφθεί το μεσημέρι της Τρίτης (09/06) με κυνηγετικό όπλο και κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου, που συνελήφθη χθες.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του 41χρονου, είχαν εντοπιστεί 18 νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρος περίπου 18 γραμμαρίων, καθώς και ρητίνη κάνναβης, βάρους περίπου μισού γραμμαρίου.

Ως αποτέλεσμα, ο 41χρονος συνελήφθη και τελεί υπό διήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE