ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 34χρονος για πυροβολισμούς σε οικία - Βρέθηκαν και παράνομες ουσίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 34χρονος για πυροβολισμούς σε οικία - Βρέθηκαν και παράνομες ουσίες

Διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 34χρονου, που συνελήφθη την Τετάρτη (10/06) ως ύποπτος για τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία 41χρονου στη Λεμεσό.

Οι πυροβολισμοί είχαν ριφθεί το μεσημέρι της Τρίτης (09/06) με κυνηγετικό όπλο και κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου, που συνελήφθη χθες.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του 41χρονου, είχαν εντοπιστεί 18 νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρος περίπου 18 γραμμαρίων, καθώς και ρητίνη κάνναβης, βάρους περίπου μισού γραμμαρίου.

Ως αποτέλεσμα, ο 41χρονος συνελήφθη και τελεί υπό διήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE