ΚΥΠΡΟΣ: Βρέφος 10 ημερών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ- Αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδούλα του

ΚΥΠΡΟΣ: Βρέφος 10 ημερών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ- Αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδούλα του

Βρέφος δέκα ημερών, συριακής καταγωγής, μεταφέρθηκε με αεροασθενοφόρο για επέμβαση καρδίας από την Κύπρο στο ιατρικό κέντρο Sheba του Ισραήλ, αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο Σάμι Ρεβέλ.


Ο κ. Ρεβέλ επεσήμανε πως αυτό έγινε δυνατό μέσω της σημαντικής συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου, σημειώνοντας πως έπειτα από ειδική έγκριση από το Ισραήλ, το 10 ημερών βρέφος μεταφέρθηκε με αεροασθενοφόρο στο ιατρικό κέντρο Sheba στο Ισραήλ για να υποβληθεί σε μια σωτήρια επέμβαση καρδίας.

Ο κ. Ρεβέλ έκανε λόγο για μια ζωτικής σημασίας αλληλεγγύη μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου κατά την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού και επεσήμανε πως "προσευχόμαστε για πλήρη ανάρρωση και υγεία".

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE