Τι να περιμένουμε στη συνάντηση του Δένδια με Αιγύπτιους αξιωματούχους στο Κάιρο -VIDEO

Τι να περιμένουμε στη συνάντηση του Δένδια με Αιγύπτιους αξιωματούχους στο Κάιρο -VIDEO

Η συμφωνία της Ελλάδας με την Ιταλία για οριοθέτηση της ΑΟΖ ήταν ένα από τα θέματα που αναλύθηκαν στην εκπομπή Thema-τοφύλακας την Τετάρτη (10/06).

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδιας, έκανε σχετικές τοποθετήσεις, ενώ μίλησε και για τη στάση της Αιγύπτου σε σχέση με το όλο ζήτημα.

Μιλώντας με αφορμή τις συναντήσεις που θα έχει στο Κάιρο στις 18 Ιουνίου, ανέφερε ότι η Αίγυπτος δεν θέλει να πατήσει τον κάλο της Τουρκίας.

Το ThemaOnline σε συνεργασία με το Vouli.TV παρουσιάζει και αναλύει καυτά ζητήματα της επικαιρότητας. Το καθημερινό μας ραντεβού είναι στις 16:00.

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας χρησιμοποιώντας τον χώρο των σχολίων κάτω από την ανάρτηση στο facebook page του ThemaOnline και του Vouli.TV, με μήνυμα στο inbox ή μήνυμα SMS στο τηλ της εκπομπής 96 898949.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE