Ο Πρόεδρος της Συρίας απέπεμψε τον πρωθυπουργό της χώρας

Ο Πρόεδρος της Συρίας απέπεμψε τον πρωθυπουργό της χώρας

Ο Πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Ασαντ, απέπεμψε την Πέμπτη 11/6 τον πρωθυπουργό  Ιμάντ Χαμίς, ο οποίος κατείχε το αξίωμα αυτό από το 2016, διορίζοντας στη θέση του τον Χουσέιν Αρνούς. 

              
Ο Σύρος Πρόεδρος, αναφέρει η ανακοίνωση της συριακής προεδρίας, εξέδωσε διάταγμα σύμφωνα με το οποίο "απαλλάσσει των αρμοδιοτήτων του τον πρωθυπουργό Ιμάντ Μοχάμεντ Ντιμπ Χαμίς".   
              
Ο Χουσέιν Αρνούς, μηχανικός στο επάγγελμα, ήταν μέχρι τώρα υπουργός Υδάτινων Πόρων.         
              
Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης δεν ανέφεραν τους λόγους της αποπομπής του πρωθυπουργού σε μια χρονική περίοδο που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με βαθιά οικονομική κρίση, με το νόμισμα της να υφίσταται συνεχείς υποτιμήσεις το τελευταίο διάστημα, με συνέπεια να επιδεινώνεται η ζωή των πολιτών.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE