Ο Πρόεδρος της Συρίας απέπεμψε τον πρωθυπουργό της χώρας

Ο Πρόεδρος της Συρίας απέπεμψε τον πρωθυπουργό της χώρας

Ο Πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Ασαντ, απέπεμψε την Πέμπτη 11/6 τον πρωθυπουργό  Ιμάντ Χαμίς, ο οποίος κατείχε το αξίωμα αυτό από το 2016, διορίζοντας στη θέση του τον Χουσέιν Αρνούς. 

              
Ο Σύρος Πρόεδρος, αναφέρει η ανακοίνωση της συριακής προεδρίας, εξέδωσε διάταγμα σύμφωνα με το οποίο "απαλλάσσει των αρμοδιοτήτων του τον πρωθυπουργό Ιμάντ Μοχάμεντ Ντιμπ Χαμίς".   
              
Ο Χουσέιν Αρνούς, μηχανικός στο επάγγελμα, ήταν μέχρι τώρα υπουργός Υδάτινων Πόρων.         
              
Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης δεν ανέφεραν τους λόγους της αποπομπής του πρωθυπουργού σε μια χρονική περίοδο που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με βαθιά οικονομική κρίση, με το νόμισμα της να υφίσταται συνεχείς υποτιμήσεις το τελευταίο διάστημα, με συνέπεια να επιδεινώνεται η ζωή των πολιτών.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE