ΤΖΟΚΕΡ: Οι αριθμοί που κληρώθηκαν την Πέμπτη 11/6- Μισθούς για πολλά χρόνια κέρδισε ένα δελτίο

ΤΖΟΚΕΡ: Οι αριθμοί που κληρώθηκαν την Πέμπτη 11/6- Μισθούς για πολλά χρόνια κέρδισε ένα δελτίο

Τζάκποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη 11/6. Κανείς δεν κατάφερε να μαντέψει σωστά του 5+1 αριθμούς, ωστόσο ένα τυχερό δελτίο στην 2η κατηγορία θα γεμίζει με πολλές χιλάδες τους λογαριασμούς του παίκτη.

 

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν τους οποιούς δεν κατάφερε κανείς να μαντέψει σωστά ήταν:  1,11,16,17,36 και τζόκερ ο αριθμός 7.

Στην 1η κατηγορία δεν βρέθηκε τυχερό δελτίο με αποτέλεσμα να σημειωθεί Τζακ-ποτ και το παιχνίδι του ΟΠΑΠ να μοιράζει στην κλήρωση της Κυριακής πολύ περισσότερα από 600.000 ευρώ

Στη 2η κατηγορία βρέθηκαν ένα δελτίο που μάντεψε σωστά τους 5 αριθμούς, όχι όμως και τον Τζοκερ και αναμένεται ο τυχερός να γεμίσει τις τσέπες τους και συνάμα τον τραπεζικό του λογαριασμό με 135.390 ευρώ.

Άλλα 15 δελτία στην 3η κατηγορία (4+1 επιτυχίες) θα 'εξαργυρωθούν' προς 2.500 ευρώ το καθένα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE