ΤΖΟΚΕΡ: Οι αριθμοί που κληρώθηκαν την Πέμπτη 11/6- Μισθούς για πολλά χρόνια κέρδισε ένα δελτίο

ΤΖΟΚΕΡ: Οι αριθμοί που κληρώθηκαν την Πέμπτη 11/6- Μισθούς για πολλά χρόνια κέρδισε ένα δελτίο

Τζάκποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη 11/6. Κανείς δεν κατάφερε να μαντέψει σωστά του 5+1 αριθμούς, ωστόσο ένα τυχερό δελτίο στην 2η κατηγορία θα γεμίζει με πολλές χιλάδες τους λογαριασμούς του παίκτη.

 

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν τους οποιούς δεν κατάφερε κανείς να μαντέψει σωστά ήταν:  1,11,16,17,36 και τζόκερ ο αριθμός 7.

Στην 1η κατηγορία δεν βρέθηκε τυχερό δελτίο με αποτέλεσμα να σημειωθεί Τζακ-ποτ και το παιχνίδι του ΟΠΑΠ να μοιράζει στην κλήρωση της Κυριακής πολύ περισσότερα από 600.000 ευρώ

Στη 2η κατηγορία βρέθηκαν ένα δελτίο που μάντεψε σωστά τους 5 αριθμούς, όχι όμως και τον Τζοκερ και αναμένεται ο τυχερός να γεμίσει τις τσέπες τους και συνάμα τον τραπεζικό του λογαριασμό με 135.390 ευρώ.

Άλλα 15 δελτία στην 3η κατηγορία (4+1 επιτυχίες) θα 'εξαργυρωθούν' προς 2.500 ευρώ το καθένα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE