ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΠΕΡΔΙΟΣ: Τρία ξενοδοχεία και ένα νοσοκομείο για τουρίστες που θα νοσήσουν

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΠΕΡΔΙΟΣ: Τρία ξενοδοχεία και ένα νοσοκομείο για τουρίστες που θα νοσήσουν

Ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος δήλωσε στη βρετανική Mail Online ότι στην Κύπρο θα λειτουργήσουν τρία ξενοδοχεία και ένα νοσοκομείο στα οποία θα στεγάζονται τουρίστες που θα πρέπει να τεθούν σε απομόνωση ή να νοσηλευτούν, εφόσον διαγνωστούν θετικοί στον κορωνοϊό ενώ απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί.

Ο κ. Περδίος επανέλαβε ότι τα κόστη απομόνωσης ή νοσηλείας αυτών των τουριστών θα καλυφθούν από την κυπριακή κυβέρνηση.

Σημείωσε ότι στα ξενοδοχεία θα υπάρχουν συνολικά διαθέσιμα 500 δωμάτια και στάθηκε στο ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να μη χαλάσει η αίσθηση των διακοπών για αυτούς τους επισκέπτες.

«Θα μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό στο δωμάτιο και θα τους παρέχεται διασκέδαση κάθε βράδυ, περιλαμβανομένου καραόκε, σόου και μπίνγκο, άρα και πάλι θα νιώθουν σαν να είναι σε διακοπές. Η κυβέρνηση θα καλύψει αυτό το κόστος. Δε θέλουμε οι επισκέπτες να καταλήξουν να πληρώσουν δίπλα», δήλωσε ο Υφυπουργός Τουρισμού.

Ανέφερε επίσης ότι αναμένει οι Βρετανοί τουρίστες να είναι σε θέση να επισκεφθούν το νησί από τα μέσα Ιουλίου, σημειώνοντας ότι στην Κύπρο ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι καλοί μήνες για διακοπές.

Εκθείασε τέλος τη ζέστη της θερινής Κύπρου, το θαυμάσιο φαγητό, την όμορφη φύση, την καταπληκτική φιλοξενία και την αποδεδειγμένη ικανότητα διαχείρισης κρίσεων, σημειώνοντας τα έγκαιρα και αυστηρά μέτρα που λήφθηκαν.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE