ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΠΕΡΔΙΟΣ: Τρία ξενοδοχεία και ένα νοσοκομείο για τουρίστες που θα νοσήσουν

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΠΕΡΔΙΟΣ: Τρία ξενοδοχεία και ένα νοσοκομείο για τουρίστες που θα νοσήσουν

Ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος δήλωσε στη βρετανική Mail Online ότι στην Κύπρο θα λειτουργήσουν τρία ξενοδοχεία και ένα νοσοκομείο στα οποία θα στεγάζονται τουρίστες που θα πρέπει να τεθούν σε απομόνωση ή να νοσηλευτούν, εφόσον διαγνωστούν θετικοί στον κορωνοϊό ενώ απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί.

Ο κ. Περδίος επανέλαβε ότι τα κόστη απομόνωσης ή νοσηλείας αυτών των τουριστών θα καλυφθούν από την κυπριακή κυβέρνηση.

Σημείωσε ότι στα ξενοδοχεία θα υπάρχουν συνολικά διαθέσιμα 500 δωμάτια και στάθηκε στο ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να μη χαλάσει η αίσθηση των διακοπών για αυτούς τους επισκέπτες.

«Θα μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό στο δωμάτιο και θα τους παρέχεται διασκέδαση κάθε βράδυ, περιλαμβανομένου καραόκε, σόου και μπίνγκο, άρα και πάλι θα νιώθουν σαν να είναι σε διακοπές. Η κυβέρνηση θα καλύψει αυτό το κόστος. Δε θέλουμε οι επισκέπτες να καταλήξουν να πληρώσουν δίπλα», δήλωσε ο Υφυπουργός Τουρισμού.

Ανέφερε επίσης ότι αναμένει οι Βρετανοί τουρίστες να είναι σε θέση να επισκεφθούν το νησί από τα μέσα Ιουλίου, σημειώνοντας ότι στην Κύπρο ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι καλοί μήνες για διακοπές.

Εκθείασε τέλος τη ζέστη της θερινής Κύπρου, το θαυμάσιο φαγητό, την όμορφη φύση, την καταπληκτική φιλοξενία και την αποδεδειγμένη ικανότητα διαχείρισης κρίσεων, σημειώνοντας τα έγκαιρα και αυστηρά μέτρα που λήφθηκαν.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE