Master Chef - Δημήτρης Μπέλλος: Έλυσε το μυστήριο και απάντησε αν είναι σε σχέση με την Μαρία – VIDEO

Master Chef - Δημήτρης Μπέλλος: Έλυσε το μυστήριο και απάντησε αν είναι σε σχέση με την Μαρία – VIDEO

Ο  Δημήτρης Μπέλλος αποχώρησε από το MasterChef και σήμερα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”, όπου απάντησε σε όλα για τη Μαρία Μπέη και ξεκαθάρισε πως δεν χώρισαν και ότι ακόμα είναι σε σχέση.

«Ήμουν πεσμένος ψυχολογικά από κάποιο σημείο του διαγωνισμού και μετά, ειλικρινά ήθελα να φύγω γιατί κάποια πράγματα με ενόχλησαν. Θα το αφήσω εκεί. Με ενόχλησαν πάρα πολύ και η Μαρία ήταν αυτή που με κράτησε στον διαγωνισμό. Δεν έχασα επίτηδες για να μείνει η Μαρία στο παιχνίδι.

Είμαστε μαζί με τη Μαρία! Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, εγώ πήγα σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της. Όχι, δεν χωρίσαμε ποτέ. Για μένα ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι. Η Μαρία έδινες ένα χρώμα και μια… απαλή όμορφη γκρίνια. Μέχρι και για μένα ήμασταν λίγο κουραστικοί μέσα στο σπίτι.

Η Μαρία στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο. Δεν επηρέασε η Μαρία τη συμπεριφορά μου στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μπέλλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE