ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας:Δεν αποκλείονται µεµονωµένες βροχές το Σαββατοκύριακο – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Τμ. Μετεωρολογίας:Δεν αποκλείονται µεµονωµένες βροχές το Σαββατοκύριακο  – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ ασταθής αέρια µάζα αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή την Κυριακή 14/06. 

Το βράδυ της Παρασκευής 12/06, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 13/06, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά το απόγευµα στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Κυριακή 14/06, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη 15-16/06, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Κυριακή ενώ για τη ∆ευτέρα και την Τρίτη αναµένεται σταδιακά άνοδος για να κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Οι θερµοκρασίες που καταγράφηκαν την Παρασκευή 12/06, και η σχετική υγρασία στις  μέχρι 15:00 το απόγευµα ήταν:

  Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 30°C 15°C 29%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 32°C 17°C 43%
Λεμεσός: 27°C 19°C 52%
Αεροδρόμιο Πάφου: 27°C 18°C 61%
Φρέναρος 31°C 19°C 54%
Πρόδρομος 24°C 12°C 28%
Πόλις Χρυσοχούς 28°C 19°C 46%

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top