ΚΥΠΡΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικά – Καταγγέλθηκαν έξι γιατί δεν τηρούσαν τα μέτρα

ΚΥΠΡΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικά – Καταγγέλθηκαν έξι γιατί δεν τηρούσαν τα μέτρα

Σε έξι καταγγελίες υποστατικών σε ολόκληρο το νησί προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής 12/06, μετά από σύνολο 479 ελέγχων.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Μιλώντας στο ThemaOnline εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε πως από τις έξι καταγγελίες οι τρεις ήταν στην Επαρχία Πάφου, μια στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και δυο στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα στην Πάφο καταγγέλθηκε μια ταβέρνα που δεν είχε τις απαραίτητες σημάνσεις για οδηγίες προστασίας και δυο μπαρ που είχαν μεγαλύτερο αριθμό προσώπων από τα επιτρεπόμενα.

Στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου καταγγέλθηκε καφενείο στο οποίο ιδιοκτήτης και υπάλληλος δεν φορούσαν μάσκα.

Στην Λάρνακα καταγγέλθηκαν δυο μπαρ για μεγαλύτερο αριθμό προσώπων από αυτά που επιτρέπονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE