ΚΥΠΡΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικά – Καταγγέλθηκαν έξι γιατί δεν τηρούσαν τα μέτρα

ΚΥΠΡΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικά – Καταγγέλθηκαν έξι γιατί δεν τηρούσαν τα μέτρα

Σε έξι καταγγελίες υποστατικών σε ολόκληρο το νησί προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής 12/06, μετά από σύνολο 479 ελέγχων.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Μιλώντας στο ThemaOnline εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε πως από τις έξι καταγγελίες οι τρεις ήταν στην Επαρχία Πάφου, μια στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και δυο στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα στην Πάφο καταγγέλθηκε μια ταβέρνα που δεν είχε τις απαραίτητες σημάνσεις για οδηγίες προστασίας και δυο μπαρ που είχαν μεγαλύτερο αριθμό προσώπων από τα επιτρεπόμενα.

Στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου καταγγέλθηκε καφενείο στο οποίο ιδιοκτήτης και υπάλληλος δεν φορούσαν μάσκα.

Στην Λάρνακα καταγγέλθηκαν δυο μπαρ για μεγαλύτερο αριθμό προσώπων από αυτά που επιτρέπονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν την ερχόμενη βδομάδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE