Τηλεφωνική επικοινωνία Αλ Σίσι με Εμμανουέλ Μακρόν για τη Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία Αλ Σίσι με Εμμανουέλ Μακρόν για τη Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Παρασκευή 12/06, ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι με τον Γάλλο ομόλογό του Εμμανουέλ Μακρόν για το θέμα της Λιβύης.

Κατά τη συνομιλία των δύο ηγετών, η Γαλλία χαιρέτισε την αιγυπτιακή πρωτοβουλία για την επίλυση της λιβυκής κρίσης, δήλωσε η αιγυπτιακή Προεδρία.
 
Ο Πρόεδρος Αλ Σίσι ενημέρωσε τον Γάλλο ομόλογό του για τις συνεχιζόμενες αιγυπτιακές προσπάθειες επίτευξης πολιτικής διευθέτησης της κρίσης στη Λιβύη, ενώ από την πλευρά του, ο Γάλλος Πρόεδρος υπογράμμισε τη σημασία της αιγυπτιακής πρωτοβουλίας για τη δρομολόγηση μιας πολιτικής λύσης και για την αποκατάσταση της ειρήνης στη Λιβύη.
 
Ο εκπρόσωπος της αιγυπτιακής προεδρίας, Πρέσβης Μπάσαμ Ράντι δήλωσε ότι οι δύο ηγέτες τάχθηκαν από κοινού στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και των παραστρατιωτικών στη Λιβύη.
 
ΟΙ δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης την ενίσχυση της από κοινού συνεργασίας τους σε διάφορους τομείς και επεσήμαναν τις «εξαιρετικές σχέσεις» μεταξύ των δύο χωρών, κατέληξε ο εκπρόσωπος της αιγυπτιακής προεδρίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE