ΠΑΦΟΣ: Κραυγές για βοήθεια κινητοποίησαν τους ναυαγοσώστες- Κινδύνεψε με πνιγμό 50χρονη

ΠΑΦΟΣ: Κραυγές για βοήθεια κινητοποίησαν τους ναυαγοσώστες- Κινδύνεψε με πνιγμό 50χρονη

Σε άλλο περιστατικό η επέμβαση των ναυαγοσωστών ήταν καθοριστική ώστε να αποφευχθούν άσχημες εξελίξεις.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Παγκύπριας επιτροπής επαγγελματιών ναυαγοσωστών παραλιών γυναίκα το πρωί του Σαββάτου 13/6 κινδύνεψε με πνιγμό σε παραλία της Γεροσκήπου.

Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:00 αφορούσε γυναίκα γύρω στα 50 που καθώς κολυμπούσε πλησίον του ναυαγοσωστικού σημείου PAF6 (παραλία Ρικκος),άρχισε να καλεί σε βοήθεια και οι ναυαγοσώστες ανταποκρίθηκαν άμεσα με την χρήση ναυαγοσωστικής σανίδας διέσωσαν τη γυναίκα, την μετέφεραν στην ακτή ενώ στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE