Αύξηση πτήσεων την Κυριακή στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Αύξηση πτήσεων την Κυριακή στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Οκτώ αφίξεις και εννέα αναχωρήσεις αναμένονται σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Οκτώ αφίξεις και εννέα αναχωρήσεις είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το οποίο επαναλειτούργησε στις 9 Ιουνίου, μετά την απαγόρευση πτήσεων από και προς την Κύπρο στις 21 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι οκτώ αφίξεις είναι από Αθήνα (3), Σόφια (2), Βουδαπέστη, Βιέννη και Κίεβο. Η μία πτήση από τη Σόφια προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας λίγο πριν τις εννέα το πρωί.

Οι αναχωρήσεις έχουν προορισμό την Αθήνα (3), Σόφια (2), Βουδαπέστη, Βιέννη, Κίεβο και Άμστερνταμ.

Σημειώνεται ότι η πτήση για τη πόλη Arad της Ρουμανίας, με τελικό προορισμό το Άμστερνταμ, είναι πτήση επαναπατρισμού και αναχώρησε γύρω στις 07.30 το πρωί. Ακόμα μία πτήση για την ελληνική πρωτεύουσα απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Λάρνακας μισή ώρα αργότερα.

Επαναπατρισμού είναι επίσης και οι πτήσεις από και προς το Κίεβο της Ουκρανίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής που έχουν ληφθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας για αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού είναι πολύ αυστηρά, αφού δεν επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος στον αερολιμένα εκτός από τους επιβάτες και το προσωπικό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE