ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Περισσότεροι από 100 θάνατοι καταγράφηκαν μέσα σε 24 ώρες στο Ιράν

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Περισσότεροι από 100 θάνατοι καταγράφηκαν μέσα σε 24 ώρες στο Ιράν

Η Τεχεράνη ανακοίνωσε την Κυριακή 14/06, ότι η ασθένεια Covid-19 προκάλεσε περισσότερους από 100 θανάτους μέσα σε 24 ώρες στο Ιράν, για πρώτη φορά έπειτα από δύο μήνες.

Οι υγειονομικές αρχές κατέγραψαν 107 νέους θανάτους που οφείλονταν στον ιό SARS-CoV-2 από χθες το μεσημέρι μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 14/06, δήλωσε η Σίμα Σαντάτ Λάρι, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την πανδημία στο Ιράν να ανέλθει σε 8.837.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE