Επιστολή Αδούλωτης Κερύνειας προς Πρόεδρο

Επιστολή Αδούλωτης Κερύνειας προς Πρόεδρο

Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τις απόψεις της σε σχέση με το Κυπριακό απέστειλε η Αδούλωτη Κερύνεια.

Το σωματείο χαρακτηρίζει ως σωστές τοποθετήσεις του Προέδρου σε σχέση με τουρκικές ενέργειες και δηλώσεις, όπως και σε σχέση με την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.

Παράλληλα,  αναφέρει ότι με άλλες τοποθετήσεις του Προέδρου αυτοκαταργούνται προηγούμενες, και αναφέρεται ότι η άποψη ότι «σχοινοβατούμε πολιτικά και διπλωματικά» και ότι αυτό «αποτελεί  πολύ επικίνδυνη πρακτική».
 
Εξάλλου, σε άλλη ανακοίνωση, η Αδούλωτη Κερύνεια εκφράζει ικανοποίηση για την εξαγγελία ότι η Κυβέρνηση προωθεί πολιτική παροχής χρηματικού επιδόματος προς τους ιδιοκτήτες κατεχομένων περιουσιών  για την απώλεια εισοδημάτων από την απώλεια χρήσης και αξιοποίησης της κατεχόμενης περιουσίας.

Σημειώνει επ αυτού ότι «θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτή τη φορά οι δηλώσεις και υποσχέσεις  δεν θα έχουν την τύχη προηγουμένων».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και το πολιτικό σύστημα εκπέμπει την εικόνα ενός μηχανισμού που έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE