ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναφορά σε Ζαχίντ – «Δεν δείχνει να θέλει παραμονή»

Αναφορά σε Ζαχίντ – «Δεν δείχνει να θέλει παραμονή»

Η Ελλαδική ιστοσελίδα, Sports24, στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού που αναφέρει πως ο Ανουάρ επέκτεινε τον δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν, τονίζουν πως ο Ζαχίντ άλλαξε τη στάση του και δεν δείχνει την ίδια «ζέση» για να παραμείνει μετά της 30 Ιουνίου στο τριφύλλι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

«Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε προφορικά με την Βαγιαδολίδ για να επεκταθεί ως το φινάλε της σεζόν ο δανεισμός του Ανουάρ. Σχεδόν απίθανη η παραμονή του Ζαχίντ μετά την 30η Ιουνίου, τέλος ο Νατζ.

Οι δηλώσεις του Ανουάρ Τουχαμί στο συνδρομητικό κανάλι, μετά τον σαββατιάτικο (13/06) αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ήταν απόλυτα “φωτογραφικές” ως προς τις εξελίξεις. Κι όλα δείχνουν πως ο Ισπανομαροκινός μέσος, θα μείνει στο “τριφύλλι” μέχρι την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν κι όλης της σειράς των αγώνων των play-offs, μολονότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Κι αυτό διότι η Βαγιαδολίδ έχει δώσει το προφορικό “ΟΚ” στους “πράσινους”, για να επεκταθεί η σύμβαση του δανεισμού του έως τη 19η Ιουλίου.

“Το συμβόλαιο είναι μέχρι 30 Ιουνίου. Μιλούν οι σύλλογοι για να γίνει προέκταση μέχρι 19 Ιουλίου. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, αλλά ίσως επέλθει συμφωνία. Θέλω να μείνω στα πλέι οφ, να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Εδώ δεν ξέρω τι θα γίνει μετά τις 30 Ιουνίου, τι να σας πω για από εκεί και πέρα; Μου αρέσει που είμαι εδώ, έχω μάθει πολλά και είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό”, ήταν τα λόγια του Ανουάρ στη NOVA.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr, το θέμα με τον 25χρονο μέσο έχει πλέον δρομολογηθεί. Στις συζητήσεις που είχε το πρωί του Σαββάτου ο Τσάβι Ρόκα με την Βαγιαδολίδ, πήρε το πρώτο “πράσινο φως” για να παραμείνει ο Ανουάρ για άλλες 19 μέρες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αφού το ήθελε πολύ κι ο ίδιος ο παίκτης, θέλοντας να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια γίνεται στα πόδια του.

Κι αυτό που απομένει επί της ουσίας, είναι οι τελικές ανταλλαγές των emails ανάμεσα στις δύο ομάδες, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η παραμονή του στο “τριφύλλι” ως το φινάλε της χρονιάς.

Στον αντίποδα, πολύ πιο “δύσκολα” είναι τα πράγματα με την περίπτωση του Ζαχίντ, αφού ο ΑΠΟΕΛ δεν θέλει να τον αφήσει μετά την 1η Ιουλίου στο “τριφύλλι”, ενώ κι ο ίδιος ο Νορβηγός, δείχνει να μην έχει την ίδια “ζέση” για να παραμείνει.

Τέλος, μετά την 30η Ιουνίου θα αποχωρήσει από τους “πράσινους” ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Νατζ. Ο Ούγγρος υπέστη θλάση β’ βαθμού στην αριστερή γάμπα και θα χάσει όλα τα υπόλοιπα ματς των play-offs.

Ως εκ τούτου, δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να ζητήσει ο Παναθηναϊκός την ολιγοήμερη επέκταση του δανεισμού του από τη Λέγκια Βαρσοβίας».

Πηγή: Sports24.gr

The post Αναφορά σε Ζαχίντ – «Δεν δείχνει να θέλει παραμονή» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές 2024: Ιδού τα τελικά αποτελέσματα

Δημοτικές Εκλογές: Αυτοί είναι οι δήμαρχοι που αναδείχθηκαν - Οι κερδισμένοι της κάλπης

Θεμιστοκλέους: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρνήθηκε να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές

Ηλεκτρικά σκούτερ: «Βαδίζουμε» προς την κατάργηση τους; - Η ανεφάρμοστη νομοθεσία και το παράδειγμα του… Λονδίνου

Τιμές ρεύματος: Έτσι μπορείς να μειώσεις τον λογαριασμό της ΑΗΚ - Το «μυστικό» του κλιματιστικού

Λάουρα Νάργες: Ρωτήθηκε για τις juicy καμπύλες της και έδωσε την απάντηση που όλες περίμεναν



Ο Φειδίας σόκαρε το πολιτικό σύστημα - Μεγάλη αποτυχία των κομμάτων - Η απαξίωση των πολιτών

Ο Φειδίας σόκαρε το πολιτικό σύστημα - Μεγάλη αποτυχία των κομμάτων - Η απαξίωση των πολιτών

Το φαινόμενο Φειδίας και η τεράστια ανατροπή που έφερε με τη νίκη του, στο πολιτικό σκηνικό του τόπου, είναι το κυριότερο αποτύπωμα που άφησαν οι Ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου. Ένας στους πέντε Κύπριους Ψηφοφόρους επέλεξε τον 24χρονο Tik Toker για να τον εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή, αφήνοντας πίσω του, κόμματα με ιστορία όπως η ΕΔΕΚ, η οποία έχασε την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top