ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο με 25χρονο μοτοσικλετιστή – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο με 25χρονο μοτοσικλετιστή – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με 25χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 14/06, στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5.40 το πρωί της Κυριακής 14/06, στην οδό Ιάκωβου Τομπάζη, στην Λευκωσία, όπου ο 25χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του κατευθυνόμενος προς την οδό Πειραιώς.

Σε σημείο του δρόμου, λίγο πριν τη σύνδεση με την οδό Πειραιώς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 25χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να κινηθεί εκτός του δρόμου, να προσκρούσει σε πασσαλάκια και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και να ανατραπεί στο οδόστρωμα.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 25χρονου οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων, της Τροχαίας Λευκωσίας.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Φωτογραφία αρχείου*

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE