ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο με 25χρονο μοτοσικλετιστή – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο με 25χρονο μοτοσικλετιστή – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με 25χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 14/06, στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5.40 το πρωί της Κυριακής 14/06, στην οδό Ιάκωβου Τομπάζη, στην Λευκωσία, όπου ο 25χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του κατευθυνόμενος προς την οδό Πειραιώς.

Σε σημείο του δρόμου, λίγο πριν τη σύνδεση με την οδό Πειραιώς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 25χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να κινηθεί εκτός του δρόμου, να προσκρούσει σε πασσαλάκια και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και να ανατραπεί στο οδόστρωμα.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 25χρονου οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων, της Τροχαίας Λευκωσίας.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Φωτογραφία αρχείου*

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.