Υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Λευκωσίας – Σκουπίδια πεταμένα και κρέατα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Λευκωσίας – Σκουπίδια πεταμένα και κρέατα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα απόλυτα ντροπιαστικό γεγονός συμβαίνει στην Λευκωσία, στην Οδό Κρήτης, την Κυριακή 14/06. 

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Απορρίμματα κρεάτων πεταγμένα σε κάδους αχρήστων, έξω από την κρατική έκθεση και δίπλα από κλινικές.

Είναι πραγματικά ντροπιαστικό και υγειονομική βόμβα, το να αντικρίζεις στους δρόμους αυτό το χάος.

Οι ευθύνες αποδίδονται στους ανεύθυνους πολίτες.    

Η κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί ανησυχητική, τόσο για τους υγειονομικούς κινδύνους, καθώς μπορεί να μολυνθεί η υγεία από τα βακτηρίδια και τα παράσιτα, που αναπτύσσονται, αλλά έρχονται κατσαρίδες, μύγες και ποντίκια. 

Σίγουρα δεν μπορεί ένας Δήμος να είναι η Αστυνομία των ανίδεων που πετάνε όπου βρουν τα σκουπίδια τους, έτσι πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε ευθύνες για την υγιεινή ζωή μας και των συνανθρώπων μας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.