Σε πλήρη συνεννόηση Αθήνα και Λευκωσία – «Έφαγε ξύλο» ο Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά – VIDEO

Σε πλήρη συνεννόηση Αθήνα και Λευκωσία – «Έφαγε ξύλο» ο Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά – VIDEO

Ενιαία η εξωτερική πολική Αθηνών και Λευκωσίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ακολουθεί κατά πόδας τη φιλοσοφία της Ελληνικής κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας τον Ερντογάν ως ταραχοποιό.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η Ελλάδα αντεπιτίθεται διεθνώς στην Τουρκία με όποια μέσα διαθέτει.

Έστω κι αν η συμφωνία με την Ιταλία για οριοθέτηση ΑΟΖ έγινε με το πιστόλι στον κρόταφο της Ελλάδας, όπως είπε και ο γνωστός γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν «τρώει ξύλο» εκ των έσω, καθώς η δεδηλωμένη πρόθεση για μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί προκαλεί αντιδράσεις σε βάρος του.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.

Δείτε την εκπομπή Themaτοφύλακας, όπου όλα τα πιο πάνω παρουσιάστηκαν με τηλεοπτικά ρεπορτάζ και σχολιάστηκαν:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.