ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 184 οι νεκροί - Ακόμα ένας νεκρός την Κυριακή

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  184 οι νεκροί - Ακόμα ένας νεκρός την Κυριακή

Τους 184 έφτασαν οι νεκροί από το νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς ένας 82χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχασε τη μάχη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν από τον Εχίνο της Ξάνθης, περιοχή όπου είχαν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα κορωνοϊού. Νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και αργά το βράδυ της Κυριακής κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα είναι 3121, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες αφορά άνδρες.

Παράλληλα, 13 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα. Η διάμεση ηλικία τους είναι 75 ετών. 4 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 116 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE