ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 184 οι νεκροί - Ακόμα ένας νεκρός την Κυριακή

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  184 οι νεκροί - Ακόμα ένας νεκρός την Κυριακή

Τους 184 έφτασαν οι νεκροί από το νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς ένας 82χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχασε τη μάχη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν από τον Εχίνο της Ξάνθης, περιοχή όπου είχαν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα κορωνοϊού. Νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και αργά το βράδυ της Κυριακής κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα είναι 3121, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες αφορά άνδρες.

Παράλληλα, 13 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα. Η διάμεση ηλικία τους είναι 75 ετών. 4 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 116 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.