ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 184 οι νεκροί - Ακόμα ένας νεκρός την Κυριακή

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  184 οι νεκροί - Ακόμα ένας νεκρός την Κυριακή

Τους 184 έφτασαν οι νεκροί από το νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς ένας 82χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχασε τη μάχη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν από τον Εχίνο της Ξάνθης, περιοχή όπου είχαν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα κορωνοϊού. Νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και αργά το βράδυ της Κυριακής κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα είναι 3121, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες αφορά άνδρες.

Παράλληλα, 13 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα. Η διάμεση ηλικία τους είναι 75 ετών. 4 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 116 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE