ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 184 οι νεκροί - Ακόμα ένας νεκρός την Κυριακή

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  184 οι νεκροί - Ακόμα ένας νεκρός την Κυριακή

Τους 184 έφτασαν οι νεκροί από το νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς ένας 82χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχασε τη μάχη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν από τον Εχίνο της Ξάνθης, περιοχή όπου είχαν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα κορωνοϊού. Νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και αργά το βράδυ της Κυριακής κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα είναι 3121, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες αφορά άνδρες.

Παράλληλα, 13 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα. Η διάμεση ηλικία τους είναι 75 ετών. 4 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 116 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE