Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Ρούσσο - 'Με τι λόγια και καρδιά να σε αποχαιρετήσω; Πονάω πατέρα'

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Ρούσσο - 'Με τι λόγια και καρδιά να σε αποχαιρετήσω; Πονάω πατέρα'

Με μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του είναι αντιμέτωπος ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Ρούσσος, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του πατέρας.

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η σύζυγός του, Νατάσα Τούρζα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκίνησε με την ανάρτησή της. 

Διαβάστε περισσότερα στο CHNEWS.COM.CY

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE