ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απάντησε στον Άρη ο ΠΑΟΚ: «Θολωμένο μυαλό μετά την υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης»

Απάντησε στον Άρη ο ΠΑΟΚ: «Θολωμένο μυαλό μετά την υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης»

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στη διαρροή του Άρη, κάνοντας λόγο για… θολωμένο μυαλό μετά την υπερπροσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» στο Γ.Καραϊσκάκης.

Με επιστολή του στον Λευτέρη Αυγενάκη, ο Άρης ζήτησε την παρουσία κόσμου στα playoffs αλλά και στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου με φόντο τον ημιτελικό της διοργάνωσης κόντρα στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, από την πλευρά του Άρη υπήρχαν και αιχμές κατά του ΠΑΟΚ δεδομένου πως οι «κιτρινόμαυροι» χρεώνουν αρνητική στάση στους επιτελείς του Δικεφάλου αναφορικά με την παρουσία κόσμου, σημειώνοντας πως:

«Όποιος έχει… ψυχολογικά προβλήματα, ας τα λύσει με τον ψυχίατρο του, το ποδόσφαιρο όμως δεν μπορεί να εμποδίζεται κατά αυτόν τον τρόπο».

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση, τονίζοντας πως η υπερπροσπάθεια στο Γ.Καραϊσκάκης, έχει θολώσει το μυαλό των ανθρώπων του Άρη, επισημαίνοντας πως:

«Αντιλαμβανόμαστε ότι μετά τη χθεσινή υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης το μυαλό είναι κάπως θολωμένο. Ψυχολογικά έχει κάποιος που ενώ παίζει ημιτελικά με την ΑΕΚ, βγάζει διαρροή για τον ΠΑΟΚ».

Αξίζει δε να σημειώσουμε πως εξ αρχής η στάση του ΠΑΟΚ επί του θέματος ήταν υπέρ της διεξαγωγής αγώνων με κόσμο με την υποσημείωση να γίνει υπό καθεστώς ισονομίας, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να τονίζουν πως μόνο ο Άρης και ο Ολυμπιακός επιμένουν στο ίδιο τροπάριο…

Πηγή: sdna.gr

The post Απάντησε στον Άρη ο ΠΑΟΚ: «Θολωμένο μυαλό μετά την υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top