ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

22χρονος φέρεται να διέρρηξε υποκατάστημα της ΣΠΕ στη Λεμεσό - Συνελήφθηκε 2μιση χρόνια αργότερα στην Ουκρανία

22χρονος φέρεται να διέρρηξε υποκατάστημα της ΣΠΕ στη Λεμεσό - Συνελήφθηκε 2μιση χρόνια αργότερα στην Ουκρανία

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, 22χρονος αλλοδαπός (Μολδαβικής καταγωγής) φέρεται να προσπάθησε να διαρρήξει υποκατάστημα της ΣΠΕ στην επαρχία Λεμεσού (Παρεκκλησιά) τα ξημερώματα της 1ης Δεκεμβρίου του 2017.

Έκτοτε η Αστυνομία τον καταζητούσε μέχρι που συνελήφθη... στην Ουκρανία από την τοπική αστυνομία (τον περασμένο Μάρτιο) ενώ μόλις χθες (Κυριακή 14/6) παραδόθηκε από μέλη της Ουκρανικής Ιντερπόλ στις Αρχές της Δημοκρατίας όπου και οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου.

Στις Αρχές της Δημοκρατίας παραδόθηκε από τις Ουκρανικές Αρχές, βάσει Διεθνούς εντάλματος σύλληψης, 22χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί για τη διάπραξη διάρρηξης υποκαταστήματος Συνεργατικού Πιστωτικού Ιδρύματος, στην επαρχία Λεμεσού.

Ο 22χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Ουκρανία, τον περασμένο Μάρτιο, αφού βάσει Διεθνούς εντάλματος, καταζητείτο από τις Αρχές της Δημοκρατίας. Αφού οι Δικαστικές Αρχές της Ουκρανίας ενέκριναν το αίτημα των Κυπριακών Αρχών για έκδοση του υπόπτου στην Κύπρο, μέλη της Interpol Κιέβου, Ουκρανίας, συνόδευσαν χθες τον 22χρονο στην Κύπρο, όπου με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Λάρνακας, τον παρέδωσαν σε μέλη της Αστυνομίας.

Το πρωί σήμερα ο 22χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης διάρρηξης.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε σε υποκατάστημα ΣΠΕ στην επαρχία Λεμεσού, λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα, της 1ης Δεκεμβρίου, 2017, χωρίς ωστόσο να κλαπεί οτιδήποτε. Εναντίον του 22χρονου προέκυψε επιστημονική μαρτυρία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top