ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΚΕΣ ατάκες: «Ενδιαφέρον για Ζαχαρίου; Κι εγώ θέλω τον Ρονάλντο – Τις 80.000 ευρώ να τους πείτε να…»

ΕΠΙΚΕΣ ατάκες: «Ενδιαφέρον για Ζαχαρίου; Κι εγώ θέλω τον Ρονάλντο – Τις 80.000 ευρώ να τους πείτε να…»

Εκτός από την υπόθεση Κίκο, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, έκανε σχόλιο και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ζαχαρίου, ενώ μίλησε και για τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΞΑΛΛΟΣ με την Ομόνοια ο Τορναρίτης – «Σκότος, προσέγγιση χειρίστου είδους, καμία συνεννόηση, ο Θεός να τους ελεήσει»!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ για τον Ζαχαρίου: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν. Τι ενδιαφέρον… Κι εγώ ενδιαφέρομαι να πιάσω τον Ρονάλντο. Από το ενδιαφέρον μέχρι το μπορώ να τον πιάσω, απέχει πολύ. Ο Ζαχαρίου θα μείνει στον Ολυμπιακό».

Για το αν έχουν ορίσει τιμή πώλησης του, επειδή γράφτηκε στα ΜΜΕ το ποσό των 80.000 ευρώ: «Μα 80.000 ευρώ δεν μας αρκούν να πληρώσουμε τα ξενοδοχεία. Τι 80.000 ευρώ μου λέτε. Να τις φυλάξουν τις 80.000 ευρώ να τους πείτε».

Για την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη: «Η αλήθεια είναι ότι μας προτάθηκαν πολλοί προπονητές. Έκανα και υπομονή να δω τι θα γίνει με τον κ. Πάμπο, γιατί μιλούσε μαζί του ένα άλλο μέλος του συμβουλίου. Ο κ. Πετράκης ενστικτωδώς μου τράβηξε την προσοχή. Ξέρετε, εμείς οι Έλληνες και οι Κύπριοι είμαστε κουτσομπόληδες. Για πρώτη φορά δεν μου είπε έστω και ένα άτομο κάτι κακό για έναν άνθρωπο. Είναι πολύ μελετημένος, αξιοπρεπέστατος και είναι η δουλειά μου να καταλαβαίνω χαρακτήρες και πιστεύω ότι μαζί του ο Ολυμπιακός θα είναι κάτι το διαφορετικό απ΄ όλες τις πλευρές. Τα τελευταία πέντε χρόνια στα Γιάννινα, έφερε πάρα πολλά λεφτά από παίκτες που πώλησαν. Είναι των σωστών επιλογών, είμαστε σε στάδιο προγραμματισμού μαζί του και παρόλο που δεν είναι τώρα στην Κύπρο, βλέπει παίκτες».

The post ΕΠΙΚΕΣ ατάκες: «Ενδιαφέρον για Ζαχαρίου; Κι εγώ θέλω τον Ρονάλντο – Τις 80.000 ευρώ να τους πείτε να…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top