ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη μια εξέλιξη που φέρνει Κλωναρίδη… πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ

Ακόμη μια εξέλιξη που φέρνει Κλωναρίδη… πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportime.gr, αναφέρει πως ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που είναι ένα βήμα πριν την ένταξη του στον ΑΠΟΕΛ, είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ στο τέλος του Ιούνη και να μην μείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ στο τέλος το τρέχοντος μηνός.

Ο 28χρονος επιθετικός, έχει συμβόλαιο με την Ένωσή ως το τέλος Ιουνίου και τα σενάρια περί έντονου ενδιαφέροντος από το ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη οργιάζουν. Ο Εβρίτης τεχνικός έχει… αδυναμία τον Βίκτωρα Κλωναρίδη αφού μαζί του αποδίδει πάντα τα μέγιστα. Και το διάστημα που συνεργάστηκαν στην ΑΕΚ το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό, αλλά και στον ΠΑΟ είχαν καλή συνεργασία.

Βλέποντας πως στην ΑΕΚ δεν βρίσκει σταθερή θέση και ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής, πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει το καλοκαίρι και το πιθανότερο σενάριο είναι να «χαιρετίσει» τον Δικέφαλο από το τέλος Ιουνίου κιόλας. Όταν δηλαδή λήγει το συμβόλαιο του. Αν του ζητηθεί να παραμείνει για το φινάλε της χρονιάς είναι ακόμη άγνωστο, αλλά μόλις την Κυριακή ο Μάσιμο Καρέρα τον άφησε εκτός αποστολής στο ματς με τον ΟΦΗ.

Τι θα γίνει και αν μείνει μέχρι και το τέλος της σεζόν και αν το ζητήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, θα φανεί σύντομα…»

The post Ακόμη μια εξέλιξη που φέρνει Κλωναρίδη… πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top