Δ. ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Αποχαιρετιστήρια συνάντηση με την Πρέσβη της Ολλανδίας

Δ. ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Αποχαιρετιστήρια συνάντηση με την Πρέσβη της Ολλανδίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης δέχθηκε σήμερα την Πρέσβη του Βασιλείου των Κάτω Χωρών κα Nathalie Jaarsma, με την ευκαιρία της αναχώρησής της από την Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της Βουλής επαναβεβαίωσε τις φιλικές σχέσεις μεταξύ της Κύπρου και της Ολλανδίας και εξέφρασε τη βούληση για περαιτέρω εμβάθυνσή τους, ιδιαίτερα στο κοινοβουλευτικό επίπεδο. Eξέφρασε δε την επιθυμία όπως, μετά το πέρας της κρίσης που επέφερε η εξάπλωση του ιού Covid-19, τα Κοινοβούλια των δύο χωρών επιδιώξουν αύξηση των μεταξύ τους σχέσεων και ανταλλαγών.

Η Ολλανδή Πρέσβης εξέφρασε την εκτίμησή της για τις πολύ καλές σχέσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ της Πρεσβείας της Ολλανδίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων στη διάρκεια της θητείας της στην Κύπρο, σημειώνοντας ότι το θετικό κλίμα και η ανοικτή επικοινωνία έχουν συμβάλει στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.