ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χωρίς νέα κρούσματα την Τρίτη

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χωρίς νέα κρούσματα την Τρίτη

Συνεχίστηκαν τα μηδενικά κρούσματα στα κατεχόμενα την Τρίτη (16/6).

Σε γραπτή του δήλωση το βράδυ της Τρίτης ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλί ανέφερε ότι από σύνολο 230 διαγνωστικών εξετάσεων δεν εντοπίστηκαν νέα κρούσματα του κορωνοϊού.

Ο συνολικός αριθμός ανθρώπων που προσβλήθηκαν από τον ιό στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 108 και τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Αυτή την περίοδο δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής με COVID-19.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE